Чому пари зраджують: секс-експерт розповіла про поліаморію

За останнє десятиліття в Інтернеті стали з’являтися пошукові запити про сплеск поліамурності.

Ви коли-небудь замислювалися про відкриті відносини? Надя Бокоді, секс-фахівець з Австралії, вивчила причини, за якими пари вибирають секс з іншими людьми.

Вона стверджує, що це простий спосіб іноді знову запалити полум’я в спальні, коли стає нудно.

У статті для NZ Herald Надя сказала: “Людям не подобається одноманітність. І немає нічого більш передбачуваного, ніж наші романтичні стосунки”.

“Незважаючи на зовнішню одержимість нашої культури моногамією, дуже мало хто з нас насолоджується реальністю життя і рутиною в наших відносинах, і відносини поступово змінюються, щоб відобразити це”, – додає вона.

“За останнє десятиліття в Інтернеті стали з’являтися пошукові запити про сплеск поліамурності і додатках для знайомств, розроблених для задоволення зростаючого попиту на пари, що досліджують альтернативні моделі відносин”, – розповідає експерт.

Вона вважає, що пари починають визнавати той факт, що секс і Любов можуть існувати незалежно. А коли секс “вичерпується”, пари задаються питанням, чи пішла і “любов”.

Вона додала:”Багато пар стверджують, що секс з кимось, крім свого партнера,-з відома і дозволу свого партнера – є стимулом для повторного запалювання іскри в їхньому шлюбі”.

Але Надя попереджає, що якщо ви хочете вивчити це, краще спочатку поговорити зі своїм партнером. Пари можуть разом досліджувати секс-вечірки або спробувати додатки, що задовольняють їх сексуальні потреби.

Секс-фахівець зазначає, що необхідно обговорити кордони, перш ніж відправитися в цю “подорож”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.