Батькові двох дітей з Франківська терміново потрібна пересадка нирки, дружина благає про допомогу

Батько двох дітей з Франківська потребує пересадки нирки. Про це розповіли на сторінці “Артем Корнійчук. Збір коштів на трансплантацію нирки” у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що у батька двох дітей Артема Корнечука відмовили нирки. Він вже пережив одну операцію з пересадки, де донором був його рідний батько. Однак орган не прижився і чоловікові потрібна повторна пересадка.

Артема погодилися прийняти в клініці в Білорусі, проте обстеження і операція коштує великих грошей.

Сім’я не так давно кинула всі сили на лікування сина Марка від раку. Хлопчик перебував у клініці в Римі і пережив 9 хіміотерапій.

У зв’язку з цим у сім’ї абсолютно немає коштів, щоб дозволити собі лікування Артема, тому вони змушені звернутися за допомогою до небайдужих людей, щоб зібрати необхідну суму.

️️️Максимальний репост, та фінансової допомоги потребує 34 річний батько 2х маленьких діток, чоловік, та просто добра та хороша людина. Не будьте байдужими, не стійти осторонь чужої біди, адже ми всі залежні один від одного. Нехай Господь віддасть сторицею кожному благодійному серцю
Благодійний переказ можна перерахувати на:
Приватбанк 5168745018027216(гривні)
Приватбанк 5168745018022712€
Приватбанк 4149499347377150$

“Я безробітна мати в декреті, яка доглядає за двома маленькими дітьми, один з яких інвалід 1ї групи, батько не працюючий інвалід 1ї групи інвалідності, допомоги ніякої немає, я змушена бути “жебраком” у власній країні… Залишається шукати допомогу в небайдужих серцях. Всі ми будуємо своє життя, плани, мрії, але хвороба не вибирає, і нікого не шкодує, ми зіткнулися з сильним ворогом, і наодинці ми його не здолаємо” – написала дружина Артема Юлія Конейчук.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.