Від коронавірусної хвороби померли двоє калушан і троє мешканців Калуського району

Станом на 12 вересня, від коронавірусної хвороби на Калущині померло вже 39 людей. Одразу п’ять смертей додалися за добу 11 вересня – з них четверо людей померли раніше, але позитивні результати їхніх ПЛР-тестів отримали лише цього дня.

Як повідомила  заступник міського голови Наталія Табачук, 3 вересня в Калуській ЦРЛ померла 62-річна жінка з Калуша. Її було госпіталізовано 31 серпня. Цього ж дня у лікарні померла ще одна 62-річна жінка, з Калуського району, її госпіталізували 1 вересня.

4 вересня у Калуську ЦРЛ було госпіталізовано 79-річну жінку з Калуша і цього ж дня вона померла. 7 вересня в лікарні помер 78-річний чоловік з Калуського району, він був госпіталізований 2 вересня. А 11 вересня коронавірус забрав життя 81-річного чоловіка, теж з Калуського району, у лікарні він отримував медичну допомогу з 25 серпня.

З 39-ти померлих від коронавірусу на Калущині, 24 – чоловіки і 15 – жінок. 26 померлих – мешканці міста Калуша, 13 – з сіл Калуського району.

Усі померлі від коронавірусу на Калущині – віком від 40 років. Троє осіб – віком 40-50 років, десятеро – 50-60 років, решту – старші за 60 років. Семеро хворих померли у квітні, один – у травні, двоє – у червні, п’ятеро – у липні, сімнадцять – у серпні і вже семеро – у вересні.

Станом на 10 вересня в Калуській ЦРЛ є 125 хворих з пневмоніями, з них 67 – мешканці міста Калуша, 6 – іногородні, решту – з Калуського району. 80 хворих мають підтверджений діагноз коронавірусної хвороби, 45 – з підозрами.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.