Дама з собачкою з Ухані вкрала чоловіка з сім’ї: ексдружина вперше прокоментувала розлучення

Та розповіла про стосунки з чоловіком.

Нещодавно стало відомо, що українка Настя Зінченко, яка прославилася ще під час пандемії у китайському місті Ухань, стала причиною розпаду сім’ї голови Державної міграційної служби України Максима Соколюка.

Відомо, що після того, як українка відмовилася від евакуації з Ухані без своєї собачки, Максим Соколюк допомагав їй під час вимушеної ізоляції.

Він старший від Насті Зінченко на 20 років і на момент знайомства з нею вже мав двох дітей і дружину.

На фото колишня дружина Максима Соколюка Юлія з дітьми. Фото з видання Фокус
Однак після декількох місяців спілкування з молодою українкою на відстані, Максим Соколюк подав на розлучення.

Сначала все общение было по поводу документов, а через месяц мы почувствовали близость и начали темы интересные цеплять – жизненные. Какие цели, планы одинаковые, и как-то оно само в пазлик сложилось, – Настя поділилася деталями роману на своїй сторінці в Instagram.

Наприкінці літа Анастасія Зінченко погодилася переїхати до коханого у Київ.

Він на той момент вже подав на розлучення і пішов від законної дружини. Колишня Соколюка спокійно сприйняла цю ситуацію і зізналася, що не відчуває себе скривдженою.

На фото колишня дружина Максима Соколюка Юлія з дітьми. Фото з її Facebook-сторінки
У нас все хорошо. Все по взаимному согласию. Все в порядке. У нас нормальные, дружеские отношения остались. Это жизнь, так бывает. Я совершенно не чувствую себя ни обиженной, ни брошенной, – прокоментувала розлучення ексдружина Максима Соколюка Юлія виданню Znaj.ua.

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.