Як налаштуватися на секс, якщо немає настрою: лікар дав дієві поради

Щоб повернутися до сексуального життя після пандемії, потрібно знизити рівень стресу.

Багато з нас зараз відчувають величезний стрес: робота, здоров’я, відносини, поточні події – не дивно, що ми не в захваті від сексу.

“За цей час карантин торкнувся багатьох людей по-різному”, – сказав сертифікований радник сексопатолог Єшаю Т. Бейлі. “В залежності від ситуації рівень стресу завжди високий. А стрес – це не сексуально. Стрес, особливо хронічний, може істотно вплинути на наше сексуальне життя. Хронічний стрес змушує нас виробляти гормон кортизол, який, в свою чергу, знижує наше лібідо”.

Отже, як саме нам позбутися від стресу і зайнятися справою? Якщо вам цікаво, як поліпшити своє сексуальне життя прямо зараз, повернути лібідо туди, де воно було, – це початок, і це не повинно бути дивним або незграбним. Тут ми обговорюємо прості способи підняти настрій і відразу ж повернутися до приголомшливого сексу.

Знайдіть здорові способи впоратися зі стресом

“Щоб повернутися до сексуального життя після пандемії, потрібно знизити рівень стресу і знайти інші способи впоратися з цим”, – сказав Бейлі. Очевидно, що зниження рівня стресу – це мета для будь-якого з нас прямо зараз. Але, як зазначає Бейлі, це може бути однією з найбільш важливих справ, які ми робимо для нашого сексуального життя в цьому році. “На наше сексуальне життя впливають не тільки гормони, а й інші чинники, такі як психологічні та соціальні фактори. Може бути корисно повернутися до близьких стосунків з іншими, а також подбати про своє психічне і фізичне благополуччя”.

Отже, з чого почати? Ну, для початку, поведінка щодо зниження стресу досить особиста, тому, якщо ви знаєте, що працює для вас (прийняття ванни, читання книги, танцювальна вечірка на кухні, пробіжка та т. д.), зробіть це. Але є й інші способи позбутися стресу і зайвий раз цілеспрямовано відволіктися.

Читайте також  Виконком вирішував чи помилувати чиновника, який прийшов п’яним на роботу

Сон
Якщо ви погано відпочинете, ви, швидше за все, не будете надто натхнені на секс. Щоб поліпшити сон – утримайтеся від гаджетів і тренуйтеся.

Розмова про секс
Хоча це може здатися незручним, проста розмова про секс з друзями і партнерами може направити вашу голову в потрібне русло. Подумайте, що робить секс цікавим і чому вам це подобається; потім запитайте себе, що ви хочете мати в своєму сексуальному житті.

Створіть близькість
Якщо ви з партнером, робіть те, що зміцнює близькість, без сексу. Спілкуйтеся один з одним не тільки про те, як пройшов його день. Займайтеся тим, що вам подобається разом. Звертайтеся до мови любові один одного. Робіть все, що в ваших силах, щоб вселити один одному близькість і уважність, не пов’язані з сексом. Це може в кінцевому підсумку спонукати вас двох шукати близькості іншими способами.

Поговоріть зі своїм партнером про своє лібідо
Якщо ви виявите, що лібідо вашого партнера в даний момент вище вашого, поговоріть про це. Обговоріть, що з вами відбувається і чому ви так себе почуваєте. Чи не можете зрозуміти проблему? Все нормально! З’ясувати це і сказати партнеру, що ви відчуваєте певні почуття, – ідеальне початок.

Торкайтеся
Хоча ви, можливо, ще не готові повністю присвятити себе сексу, проста чутливість до партнера може надихнути вас. Торкніться його руки, поки дивитеся телевізор, або пограйте з його волоссям. Якщо ви намагаєтеся підвищити своє лібідо самостійно, цей процес може допомогти звикнути до свого тіла. Не бійтеся торкатися до себе в душі і отримуйте задоволення. Бути в комфорті з самим собою – важлива частина підвищення вашого лібідо, адже ваш сексуальний потяг може різко впасти, коли ви відчуваєте себе невпевнено або некомфортно.

Читайте також  "Ця порада врятує життя": відомий лікар пояснив, що обов’язково слід зробити при підозрі на захворювання ковідом (ВІДЕО)

Займайтеся взаємною мастурбацією
Іноді може бути незручно займатися сексом, але ви відчуваєте себе нормально, мастурбуючи самостійно. Якщо у вас є партнер, запитайте, чи буде він зацікавлений у взаємній мастурбації або спільній мастурбації. По-перше, це гарячий автофокус. Але це також ще один спосіб побудувати чарівну близькість між вами двома. Надихніть цю близькість ще більше, займаючись сексом таким чином, який прямо зараз не здається вам незручним або “надмірним”.

Вправи
Регулярні вправи не тільки зменшують стрес і розслаблюють тіло, але і є відмінним способом відчути себе впевненим і сильним. Так, ви спітніли і, можливо, більш ніж трохи почервоніли, але, можливо, ваші руки виглядають більш чітко окресленими, ніж минулого тижня, або ви підняли важку вагу і відчуваєте себе сильніше, ніж будь-коли. Бейлі рекомендував вправи як спосіб знизити стрес і повернути лібідо, тому вони повністю схвалені сексологами.

Якщо ви хочете потренуватися зі своїм партнером, зробіть це! Самі по собі вправи підвищують лібідо, але разом вони являють собою цілу форму прелюдії.

Робіть те, що змушує вас почуватися сексуально
Перш ніж ви захочете зайнятися сексом зі своїм партнером або з самим собою, зробіть ті дрібниці, які змушують вас відчувати себе на мільйон доларів. Прийміть ванну з однією з ваших дорогих бомб для ванн, надіньте нижню білизну, прогуляйтеся оголеною, – це лише кілька прикладів простих способів добитися потрібного результату.

Читайте (або слухайте!) Еротику
“Еротика” не обов’язково повинна бути книгою під назвою “Діва полювальниця” з абсолютно різким зображенням двох ледь одягнених людей. Прочитайте гарячі любовні романи, в яких є цілий сюжет і сюжетна лінія, які вам сподобаються, а також багато-багато абсолютно гарячого сексу.

Читайте також  "Хочеться КРИЧАТИ”: від коронавірусу загинув завідувач відділення Львівської обласної інфекційної лікарні

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.