Діти з Прикарпаття перемогли у міжнародному Tik-Tok-челленджі (ФОТО)

Діти Ямницької об’єднаної територіальної громади здобули перемогу у міжнародному Tik-Tok-челленджі.

Запрошення до участі у цікавій молодіжній акції надійшло від партнерів з Німеччини Stadtteilzentrum Bockelweg – громадського центру для дітей, молоді, батьків та людей похилого віку у м. Хамм, пише Фіртка.

Головною вимогою участі було використання додатку “Tik-Tok”, який є платформою для створення коротких відеороликів з танцями, комедійними сценками або караоке. Часто такі відеокліпи супроводжуються популярною музикою. Окрім наших представників, у змаганні також взяли участь діти з Німеччини і Болгарії.

Відповідно до умов конкурсу, діти знімали та публікували відеороботи упродовж п’яти днів, кожен з яких був присвячений конкретній тематиці. Наші учасники відмінно впоралися з усіма завданнями та у підсумку здобули перемогу за результатами великої кількості вподобань і переглядів.

“Сподіваємось, така співпраця триватиме надалі, і наші учні обов’язково будуть підтримувати зв’язок зі своїми німецькими друзями. Ми щиро вдячні нашим партнерам з Німеччини за можливість долучитися до цього конкурсу, за такі оригінальні подарунки та цікаві творчі виклики!” – зазначив сільський голова Роман Крутий.

Реалізація цього творчого челленджу для учнівської молоді стала можливою завдяки відділу проектів та програм місцевого самоврядування Ямницької сільської ради ОТГ, котрий активно працює, використовуючи можливості залучення громади до участі у проектах та конкурсах різноманітного спрямування.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.