Боротьба за владу в «ЛеНеРе»: як внутрішні чвари розвалюють «русский мир»

flag-dnr-2-2

Нещодавно ЗМІ так званої «ЛНР» заявили про спробу «державного перевороту» на території, яку контролює терористична організація. В ході придушення цього «бунту» вірні Ігорю Плотницькому  (Плотному) бойовики арештували ряд місцевих «чиновників», зокрема радник «главаря» Циплакова.

Окрім цього, були затримані «голова народної міліції ЛНР» Кісєльов та очільник «МВС ЛНР» Корнет.

Що відбувається насправді? Зараз спробуємо розібратися. Від початку конфлікту на Донбасі Плотницьким спільно з ФСБ було ліквідовано ряд популярних «бойових командирів» сепаратистів. Зокрема, було вбито лідера російських козачків Дрьомова та командира батальйону «Привид» («Призрак») Мозгового.

Як стверджують місцеві журналісти, всі ці інциденти – банальна боротьба за владу на тимчасово окупованих територіях. Очевидно, Ігор Плотницький міцно перебрав на себе потоки та не бажає ділитися із собі подібними. Проте цього разу бунт проти нього набрав серйозних масштабів, якщо для його придушення було перекинуто батальйон «Спарта» із сусідньої так званої «ДНР».

З впевненістю можна сказати одне – будь-які чвари в тилу бойовиків грають на користь Україні. Чим більше вбивств та боротьби за контроль над регіоном, тим слабшають і без того не надто «могутні» «недо-республіки». Не виключено, що такі конфлікти в тилу рашистських бойовиків розігрівають українські спецслужби.

Водночас із цією «боротьбою», цивільне населення окупованих територій вже давно перебуває за межею бідності і бореться за виживання. Рано чи пізно, спостерігаючи за жадібністю лідерів бойовиків людям увірветься терпець і вони спробують самостійно ліквідувати «Л/ДНР».

За матеріалами:

http://korrespondent.net

Онлайн казино України

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: