Очільник Прикарпаття посів третє місце у рейтингу голів ОДА-довгожителів

За два роки президентства Петро Порошенко змінив голів більшості областей України, а у випадку з деякими регіонами – навіть по кілька разів.

 Олег Гончарук виконав 56% власних зобов’язань, що дозволило йому посісти високе третє місце в рейтингу українських губернаторів, інформують ”Вікна” з посиланням на Слово і діло.
img_8857_-1-__large
Основними своїми досягненнями він поки що може вважати створення системи громадського контролю, що стежить за станом доріг в області, надання маршрутного транспорту Верховинському району та передбачення коштів на ремонт Городенківської лікарні в 2015 році.
Невиконаних обіцянок у Гончарука лише 5. Серед них можна виокремити такі, як провалені терміни добудови фортифікаційних споруд на території Костянтинівського району Донецької області та невидача родинам загиблих учасників АТО земельних ділянок під забудову на території курортного села Поляниця.
Серед голів ОДА, що були призначені у 2014 році та продовжують працювати, – голова Волині Володимир Гунчик, Полтавської області – Валерій Головко, Львівщини – Олег Синютка, Кіровоградщини – Сергій Кузьменко.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.