У Городенківському районі на Дністрі знайшли тіло 18-річного хлопця

24 серпня о 12:10 до Оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України в Івано-Франківській області надійшло повідомлення, про те, що близько 18:30 у річці Дністер під час відпочинку пірнув у річку та не виплив 18-річний житель села Гавриляк Тлумацького району.

Одяг особи було виявлено на березі річки Дністер. О 13:21 для проведення пошуково-рятувальних робіт до місця події було направлено групу водолазно-рятувальних робіт Аварійно-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

25 серпня о 08:30 водолази відділення водолазно-рятувальних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення відновили проведення пошуків чоловіка. Додатково було залучено 1 човен від Державної пожежно-рятувальної частини №13 м. Городенка.

26 серпня пошукові роботи знову продовжили. О 10:10 поблизу села Лука Городенківського району, посеред річки Дністер водолази виявили тіло утопленика. Повідомлено працівників поліції та родичів загиблого.

Всього було задіяно 12 чоловік особового складу, з них 5 – водолази, та 5 одиниці техніки, в тому числі 2 човни і катамаран.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.