Пірнув і не виплив. В Дністрі на Франківщині шукають тіло хлопця

Про це інформує управління з питань цивільного захисту ОДА.


24 серпня о 12.10 до упрвління ДСНС в області поступило повідомлення, про те, що 23 серпня близько 18.30 під час відпочинку на р. Дністер між с. Незвисько та с. Лука Городенківського району, пірнув у воду та не виплив 18-річний житель с. Гавриляк Тлумацького району. Одяг особи виявлено на березі річки.

О 13.21. для проведення пошукових робіт направлено групу водолазно-рятувальних робіт (6 чол.; 2 од. тех., з них 1 човен). О 15.20 розпочато проведення пошукових робіт на р. Дністер. О 19.30 групою водолазно-рятувальних робіт проведено обстеження 5 тис. м.кв. дна р. Дністер, за допомогою гідролокатора проведено обстеження 10 тис. м.кв. водного середовища р. Дністер, пошукові роботи призупинено.

Продовження пошукових робіт планується на 07.00 25 серпня з додатковим залученням другого човна та мобільної оперативної групи Городенківського райвідділу.

Нагадаємо, минулого тижня в Тлумацькому районі, с. Нижнів. на р. Дністер під час відпочинку пірнув у воду та не виплив 12-річний житель с. Нижнів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.