“Гвалтував у задній прохід, дитина ридала”: вітчим місяць знущався з 13-річної дівчинки, матір захищає педофіла (фото)

На Одещині викрили чоловіка, який впродовж місяця гвалтував свою 13-річну падчерку. Вітчим ще й погрожував дитині розправою, якщо комусть про це розповість. Єдиною, хто виправдовує злочин збоченця, виявилася рідна мати дівчинки.

Про це йдеться у сюжеті “Надзвичайних новин”.

Зазначається, Валентина та Юрій почали жити разом у селі Старокозаче вісім років тому. Тоді чоловік взяв жінку з дитиною, а невдовзі в них народився ще й спільний син.

Чоловік не працював, сидів вдома. Натомість жінка працювала на полі.

Одного дня 13-річна дитина розповіла сусідам, що вітчим гвалтує її.

“Він її ґвалтував у задній прохід. Дитина такими сльозами плакала. Повірили. Там всі повірили”, – каже журналістам сусідка Олександра.

Відомо, що неповнолітня дівчинка була фактично єдиною годувальницею всієї родини. Вона їздила на заробітки у сусіднє село – збирала там помідори і картоплю в полі. А всі зароблені важкою працею кошти віддавала вітчиму-гвалтівнику. Той пропивав усе, а часом починав чіплятися і до молодшого сина.

Коли сусіди дізналися про це від дівчинки, відразу підняли скандал, повідомили про все поліції та у соцслужбу. Дівчину з сім’ї забрали.

Втім, мати дівчинки почала захищати свого чоловіка-гвалтівника. Зараз вона заявляє, начебто дитина все вигадала.

Тим часом поліція схильна вірити заяві дитини. Однак затримати гвалтівника поки не можуть – чекають результати експертизи.

Місцеві мешканці зазначають, що злочинець вже втік зі села. Водночас правоохоронці переконують, що знають, де він, і обов’язково затримають, якщо будуть мати підтвердження слів дитини.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.