У Франківську п’яна матір залишила дитину на невідомого чоловіка (ФОТО)

Вчора, у одному з дворів неподалік вокзалу, працівники патрульної поліції виявили малолітню дитину без нагляду.


На місце також прибули працівники відділу громадського порядку муніципальної інспекції, що патрулювали дану територію.

Під час опитування свідків було встановлено, що хлопчика туди привів невідомий чоловік і залишив. Згодом муніципали за описом оперативно затримали дану особу в одному із закладів на території Привокзального скверу, де він розпивав спиртні напої.

Чоловік повідомив, що дитину на нього залишила невідома йому жінка у квартирі його знайомої, а сама кудись відлучилася. Згодом він кинувся на пошуки матері дитини, але безуспішно. Також чоловік вказав адресу, за якою перебував у компанії жінок.

На місце виїхали працівники муніципальної інспекції та поліцейські-ювенали, що оперативно прибули на виклик. У квартирі було виявлено матір хлопчика та власницю помешкання, котрі відходили від святкування, і навіть не звернули увагу на зникнення хлопчика.

Поки тривали пошуки матері, інспектори муніципальної інспекції спільно з працівниками ювенальної первенції опікувалися хлопчиком.

В результаті, на матір хлопчика було складено відповідні матеріали,які будуть направлені по місцю проживання матері у відповідні служби.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.