Прикарпатський випускник за 200 балів на ЗНО отримав годинник від Зеленського (ФОТО)

У Міжнародний день молоді Президент Володимир Зеленський зустрівся з випускниками закладів загальної середньої освіти 2019/2020 навчального року, які набрали найбільше балів за результатами зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО). Серед них й випускник Перегінської ЗОШ №1 Олександр Люклян.

Нагадаємо, Олександр Люклян на 200 балів склав ЗНО з української мови та літератури.

Глава держави зазначив, що ознайомився з інформацією про успішність кожного з присутніх і їхніми результатами ЗНО.

«Дуже пишаюся, що є такі дорослі, талановиті випускники й випускниці. Ви молодці. Тому я із задоволенням хотів з вами поспілкуватися, привітати вас. Одна надія на таких, як ви. Тому що нове покоління – це не просто молоді люди, а освічені люди, носії знань», – сказав Володимир Зеленський.

Випускник Перегінської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 Рожнятівської районної ради Івано-Франківської області Олександр Люклян зазначив, що мріяв потиснути руку Президенту й тому дуже радий зустрічі з ним.

«Я ніколи не очікував, що мрія здійсниться так швидко. Мені дуже сподобалося. Все пройшло у дружній атмосфері», – сказав Люкнян.

На згадку про зустріч учні отримали від Глави держави та в. о. міністра президентські годинники та річний безлімітний абонемент на відвідування «Музею науки Малої академії наук України», який у вересні розпочне роботу на території ВДНГ.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.