Заснула і померла: коронавірус убив 6-річну дівчинку з України у США (фото)

У штаті Теннессі (США) від коронавірусу померла 6-річна Джіджі Морс, яку американці Девід і Прісцілла удочерили з українського дитячого будинку.

Дівчинки не стало 4 серпня в окрузі Медісон, передає OBOZREVATEL. Уточнюється, що це перша смерть дитини в регіоні, пов’язана з COVID-19.

“Вона заснула і померла, і я не хочу жити без неї”, – заявила мама дівчинки.

Погане самопочуття у Джіджі з’явилося минулого тижня. “Лікарка сказала, що в неї вірусне захворювання, і порекомендувала їй відпочити і з’їсти фруктового морозива і слашів, скільки вона захоче”, – розповіла Прісцилла Морс.

Сім’я веде кілька блогів, у яких документується життя з кількома дітьми від міжнародного усиновлення. Джіджі забрали з України, коли дівчинці було три роки.

“У неї був такий важкий початок для її короткого життя, вона була нелюбимою, небажаною в дитячому будинку в Україні”, – написав Девід Морс у Фейсбук. Він додав, що дочка страждала від серйозних проблем зі здоров’ям.

“Ми знайшли її і відразу зрозуміли, що вона повинна бути нашою дочкою. Ми привезли її додому й показали їй любов, як ніхто інший”, – додав чоловік.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.