«Вагітність від Зеленського»: Мендель збирається подати до суду на автора чуток

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк заявляє, що прессекретарю глави держави Юлії Мендель варто подати в суд на автора чуток про те, що вона вагітна від Зеленського.
Мова, нагадаємо, йде про політика Геннадія Балашова, який першим озвучив таке припущення, пославшись на чутки в коридорах влади та на київських пагорбах жовкола Банкової.

Про відповідну заяву Подоляка пише «Радіо Свобода», пише Радіо Трек.

«Є форма, яку б я хотів, щоб ми запровадили. Я їй це радив (і ми ще думаємо про це) – прямий позов судовий про приниження честі та гідності (що очевидно) та порушення всіх моральних норм, які тільки можливі.

Конкретно до першоджерела. І хай потім він в суді доводить, що це не він все вигадав», – розповів радник голови ОП.

Він вважає, що це має бути великий позов, «максимально великий (на астрономічну суму) і ці гроші автоматично мають бути зараховані на будь-який дитячий будинок».

«Це буде ідеальна практика для України. Кілька разів їх покараєш на нормальні суми, гроші підуть у дитячі будинки і все, історія завершилася.

Не треба кримінальних справ, не треба адміністративних протоколів, стандартна американсько-європейська практика: позов і до побачення. Сподіваюсь, що ми це зробимо», – сказав Подоляк.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.