Українські заробітчани розповіли про найбезпечніший спосіб переказу грошей з-за кордону

У громадян України, які працюють за кордоном, досить часто виникає проблема з переказом коштів на Батьківщину.

Про це пише “Gazeta.ua”.
Дехто передає гроші через водіїв автобусів, дехто просить про це знайомих.

Проте, це не завжди зручно та швидко.

Тож очікувано, що серед українців стає все більше популярним онлайн-сервіс переказу грошей TransferGo, за допомогою якого можна швидко та вигідно надіслати кошти своїм рідним додому.

Зазначається, що сервісом можна користуватися в 35 країнах Європи. Гроші можна перевести на картку чи рахунок будь-якого українського банку.

Крім того, користувачі TransferGo можуть отримати “подяку” від банку, завдяки бонусній програмі “Запроси друга”.

Сергій Терзіогло, який працює в Угорщині заявив, що у цьому сервісі йому найбільше подобається відсутність прихованих платежів та комісій, все максимально прозоро.

Він також виокремив, що в TransferGo дбають про безпеку та конфіденційність клієнтів, і дозволяють їм заробити додаткові кошти завдяки власній активності та кмітливості.

Чоловік додав, що йому дуже подобається різні акції та розіграші компанії, приурочені до свят.

Варто зауважити, що кількість клієнтів сервісу невпинно зростає і вже перевищила 2 млн, серед них понад 500 тисяч українців.

Клієнти відзначають, що сервіс дуже простий у використані, адже потрібно просто обрати країни відправлення та отримання, ввести суму і встановити швидкість зарахування переказу. Потім слід додати інформацію про одержувача коштів, обрати спосіб оплати переказу й відправити його.

Зокрема, Сергій Литовченко, який працює в Польщі, розповів, що користується TransferGo з 2018 року.

За його словами, коли він вперше приїхав до Польщі зрозумів, що необхідно знайти спосіб, яки передавати кошти рідним, оскільки не хотів ризикувати та передавати гроші водіями автобусів чи знайомими.

Читайте також  Напередодні великого свята: Алла Мазур поділилася з українцями гарними новинами (фото)

“На роботі підказали TransferGo, ще й з такою легкістю, мовляв, ти що з Марса – не знаєш про цю програму?”, – додав чоловік.

Литовченко наголосив, що головне для нього – безпека, оскільки не потрібно турбуватися, що “гроші десь загубляться у світовій павутині”.

Крім того, він позитивно оцінив роботу служби підтримки, працівники якої завжди готові допомогти клієнтам.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.