Марцінків почав дарувати цемент комунальникам, які погано заробляють розкопки (ФОТОФАКТ)

Марцінків почав дарувати цемент комунальникам, які погано заробляють розкопки (ФОТОФАКТ)

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків заявив про започаткування нової премії комунальникам, які погано заробляють розкопки газонів, тротуарів та доріг. 

Про це йшлося під час щотижневої оперативної наради 28 липня.

Представник інспекції з благоустрою на запитання Марцінківа повідомив, що найкраще заробляють розкопки в “Прикарпаттяобленерго”, а найгірше – місцеві газовики.

Після доповідей керівників усіх комунальних підприємств, а також приватних фірм газо- та електропостачання, Руслан Марцінків заявив, що започатковує нову премію. Щомісяця даруватиме мішок цементу тому, хто справляється з роботою найгірше. До першого нагородження він приступив миттєво – вивіз з-за свого столу мішок цементу на тачці, і підвіз його представнику газової служби.

“Ми говорим-говоримо, а на жаль воно не завжди цей. Будемо такі перехідні призи давати. Бо люди звертаються, постійно нам телефонують. Є розкопки, які по року, по пів року стоять… “Теплокомуненерго” не смійтеся, ви десь в одному ряді з “газконторою””, – прокоментував Марцінків.

Комунальники з залу попросили Марцінківа, аби він ще нагороджував найкращих у заробці розкопок. “Давайте”, – відповів Марцінків і нараду продовжили.

Головний комунальник міста Михайло Смушак додав, що з 40 діючих дозволів на планові розкопки, 37 вже протермінованих. Мер Франківська доручив штрафувати цих порушників з наступного тижня.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.