Жінка – це та ж маленька дівчинка, яка чекає від чоловіка вчинків

Коли жінка не відчуває себе з чоловіком захищеною, то вона стає агресивною. Її голочки – ознака того, що поруч немає жодної людини, яка може її прикрити собою. Поява таких жінок – чітка “заслуга” чоловіків.

Захист для жінки є вирішальним моментом в виборі. Для неї важливий надійний голова сімейства. Найщасливішою є не та, якій дарують тонни троянд та брязкальця, а та, яка за чоловіком, як за кам’яною стіною.

Жінка – це та ж маленька дівчинка,  яка чекає від чоловіка рішучих вчинків.  Після батька коханий чоловік є захисником, який зігріє, пожаліє і нікому не дасть образити. Якщо жінка не відчуває себе безпосередньою, відкритою та веселою, то це означає лише помилку у виборі чоловіка.

Не важко побачити чоловіка, який здатен захистити свою крихітку.  Його ставлення – головний і єдиний показник. Коли чоловік цінує свою дівчинку, він намагається робити все можливе для того, щоб їй було зручно в його руках. Він ставиться до неї так, ніби вона його маленьке щастя, яке він з задоволенням би носив в своїй кишеньці…

Він боїться її образити, не ламає під себе, обдаровує від душі і головне – захищає. Захищає не тільки від зовнішнього світу, але і від поганого себе, розуміючи, що це найбезцінніше, що є в його житті.

Alex Daniel

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: