У Франківську відбудеться панахида за померлим поліціянтом

Про це повідомила Поліція Івано-Франківської області.

Поминальна панахида за померлим підполковником поліції Веляником Андрієм Володимировичем- начальником Управління превентивної діяльності ГУНП в Івано-Франківській області відбудеться сьогодні, 21 липня, о 17 годині у Будинку смутку, за адресою: м. Івано-Франківськ, вулиця Ребета, 3.

Нагадаємо, у Франківську поліцейські допомогли чоловікові, якого не могли довезти у лікарню через затори.

Інцидент стався сьогодні, 21 липня, приблизно о 9 годині ранку в Івано-Франківську. Під час патрулювання по вулиці Надрічна співробітники поліції охорони побачили на узбіччі автомобіль, водій якого кликав на допомогу. Підійшовши до особи, правоохоронці дізналися, що в салоні автомобіля перебуває напівпритомна людина, яка потребує негайної медичної допомоги.

Чоловік намагався доставити хворого до лікарні, але, зважаючи, що попереду на дорозі затор транспорту, він зрозумів, що самотужки з цим не впорається. Побачивши службовий автомобіль Управління поліції охорони, попросив допомоги. Поліцейські перемістили чоловіка до службового автомобіля та, використовуючи проблискові маячки, доставили людину до обласної клінічної лікарні, повідомили в Управлінні поліції охорони в Івано-Франківській області.

Згодом лікарі підтвердили важкий стан хворого: за попередніми даними, у чоловіка стався інсульт. Поліцейські встановили особу, ним виявився житель міста Калуш 1989 року народження.

«Коли розумієш, що саме від тебе залежить чиясь доля, то на роздуми немає часу, – розповідає сержант поліції Андрій Лисишин. – А рятувати та допомагати – наша робота і обов’язок, саме цього чекають від нас люди».

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: