Олександр Шевченко: Без якісного ремонту не буде якісних вулиць (відео) ..

Про ремонт доріг в Івано-Франківську, про ремонт вулиць Кармелюка і Ленкавського, про новий міст в Пасічну і його реальну ціну.Все це і навіть більше у відео-інтерв’ю народного депутата України Олександра Шевченка.

aafrkdyeauy1

Нагадаємо передісторію питання.

  • 04 серпня 2015р. між департаментом комунального господарства, транспорту та зв’язку виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради та ТОВ “ПБС” укладено договір про закупівлю робіт за державні кошти, а саме: капітальний ремонт вул. Ленкавського І-ша черга : від вул. К. Данила до вул. Бельведерська.
  • 20 серпня 2015р. між департаментом комунального господарства, транспорту та зв’язку виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради та ТОВ “ПБС” укладено договір про закупівлю робіт за державні кошти, а саме: капітальний ремонт вул. Кармелюка.
  • 09 лютого 2016р. Листом Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою ТОВ ПБС повідомлено про необхідність розірвання вищевказаних договорів у зв’язку із відсутністю бюджетних призначень у 2016р. та додано проекти додаткових угод про розірвання договорів.

З вказаною пропозицією Замовника, ТОВ “ПБС” не погодилась.

7 червня 2016р. народний депутат України Олександр Шевченко керуючись ст. 30 Закону України “Про державний бюджет на 2016рік”  звернувся до Голови комітету Верховної Ради України з питань бюджету із проханням виділити кошти на виконання заходів соціально-економічного розвитку територій.

В результаті, Постановою КМУ від 24.06.2016р. №395 затверджено перелік об’єктів та заходів, що фінансуються у 2016 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку територій, а саме:

1. капітальний ремонт вул. Ленкавського І-ша черга : від вул. К. Данила до вул. Бельведерська. – 1615, 658 тис. грн;

2. капітальний ремонт вул. Кармелюка — 2759, 789 тис. грн.;

Читайте також  Портрет невідомого: на офіційній сторінці Зеленського переплутали Тараса Шевченка з іншою людиною

3. капітальний ремонт вул. Набережної — 2624, 553 тис. грн.

Олександр Шевченко раніше коментував ситуацію:

«Попри цинічну протидію мера та більшості в Івано-Франківській міськраді, вулиці Кармелюка та Ленкавського таки будуть відремонтовані. Я скористався своїм правом і як член бюджетного комітету Верховної Ради пролобіював питання фінансування цих вулиць».

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.