У Франківську в парку Шевченка планують встановити майданчик для найменших діток

Директорка комунального підприємства “Центр розвитку міста та рекреації” Руслана Василюк та активістка Mariana Vershynina розробили проєкт дитячого простору для діток у парку імені. Т. Шевченка.
Цей майданчик збудують для дітей віком від одного до трьох років. Ідеєю проектантки поділилися на своїх сторінках у мережі Фейсбук, інформує WestNews.

Натуральні дерев’яні елементи індивідуального дизайну, правильне покриття, безбар’єрний простір, відпочинкова зона для батьків, а також інші цікаві речі будуть розміщені у локації, де всім має бути комфортно, зручно та безпечно разом.

“З нетерпінням чекаємо на реалізацію та шукаємо відповідальних меценатів, аби вже в цьому році найменші дітлахи грались саме тут”, – йдеться у дописі архітекторки Choliy Iryny.

“Ось таку красу надумали зробити. Шукаємо соціально-відповідальний бізнес для реалізації проекту! До слова, минулого року меценати підтримали проектів Комунальне підприємство “Центр розвитку міста та рекреації” на пів мільйона гривень!”, – зазначила Руслана Василюк.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.