Як іванофранківцям отримати довідку для оформлення субсидії, не виходячи з дому?

Від тепер, іванофранківці, які є клієнтами “ПриватБанку” можуть отримати довідку, яка необхідна для подання в державні органи для отримання субсидії, не виходячи з дому. Замовити та роздрукувати її можна через Приват24.

oformit-subsidiu_147400965124

За допомогою цього сервісу можна отримати необхідну інформацію про банківські операції за будь-який період для внесення в довідку, а також виписки про доходи та витрати за рахунками, відкритими в банку, – повідомили 0342.ua у прес-службі банку.

mailservice

Довідка містить інформацію про залишки на рахунках, нараховані відсотки на залишок по карткам/депозитам і про сплачені відсотки за кредит для надання субсидії.

Інформацію для заповнення довідки про надання субсидії можна легко знайти в Приват24 (меню «Усі послуги» > «Послуги» > «Сервіс довідок» > «Створити довідку»).

Існує затверджений принцип призначення субсидії на підставі задекларованих даних заявником. При цьому перевірка достовірності цих даних здійснюватиметься органами соціального захисту вже після призначення субсидії, шляхом здійснення запитів до відповідних органів, установ та організацій. З більш докладною інформацією про правила оформлення субсидій також можна ознайомитися на сайті Міністерства соціальної політики України.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.