Вступна кампанія до українських вишів 2020: вся інформація про документи та іспити

Міністерство освіти і науки оприлюднило інформацію про вступну кампанію до вищих навчальних закладів України.

Portrait of beautiful smiing female college student

Про це йдеться на їх сайті.

Вступні екзамени та творчі конкурси на місця державного замовлення пройдуть з 1 по 12 серпня, на контрактну форму навчання – з 13 по 22 серпня.

Співбесіди будуть проходити з 16 по 18 серпня.
Також не пізніше 27 серпня 12:00 повинні бути опубліковані рейтингові списки вступників на основі ЗНО, творчих конкурсів та іспитів.

Подача документів на бюджетну форму навчання дійсна до 31 серпня, зарахування вступників на бюджет – до 5 вересня.

На сайті МОН уточнюють, що абітурієнти, вступники на основі повної загальної середньої освіти, можуть подати 5 заяв на місця державного замовлення.

Також в цьому році встановлено конкурсний бал не менше 140 балів галузі знань 08 “Право”, 28 “Публічне управління і адміністрування” і 29 “Міжнародні відносини”, не менше 130 балів на 226 “Фармація, промислова фармація”.

Мінімальний конкурсний бал на бюджет на основі повної загальної середньої освіти визначено на рівні 125 балів.

У 2020 році приймаються сертифікати ЗНО за 2017-2020 роки на бакалаврат, з Єдиного вступного випробування і Єдиного вступного іспиту в магістратуру – сертифікати тільки 2020 року.

Також на сайті МОН доступні інформаційні матеріали для вступників з Криму і Донбасу, перелік шкіл, учні яких мають право на сільський коефіцієнт, умови прийому до закладів вищої освіти в 2020 році, інформація про пільги тощо.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.