Тіла розкидало по дорозі: внаслідок жахливої ДТП загинуло двоє осіб, ще троє – у лікарні (фото)

Вранці у вівторок, 23 червня, на трасі Київ-Чоп біля села Чучмани Буського району сталася ДТП за участі мікроавтобуса Mercedes Vito та легковика Renault. Унаслідок аварії загинули двоє людей – пасажири мікроавтобуса.

Як повідомили в поліції Львівщини, ДТП сталася близько 7:50 на автодорозі Київ-Чоп неподалік села Чучмани Буського району Львівської області.

Попередньо відомо, що водій мікроавтобуса Mercedes Vito – 31-річний мешканець Золочева, здійснюючи розворот, не надав перевагу в русі легковику Renault, яким керував 56-річний місцевий мешканець, внаслідок чого сталося зіткнення.

На місці аварії загинули двоє пасажирів автомобіля Mercedes – мешканці Золочівського району, віком 34 та 28 років. Водій мікроавтобуса та ще один пасажир госпіталізовані в реанімацію. Окрім того, тілесні ушкодження отримав водій автомобіля Renault, його діагноз уточнюється.

 

 

За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Винуватцю аварії загрожує позбавленням волі від п’яти до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Поліцейські вирішують питання про застримання водія Mercedes та обрання йому запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.