Все залито кров’ю: на Житомирщині у кафе сталася масова різанина, багато жертв

У неділю, 21 червня, у селищі Іршанськ Хорошівського району Житомирської області в кафе сталася масова різанина. Як наслідок, одна людина загинула, ще восьмеро постраждали. В області оголошено план “Перехоплення”.

У кафе Іршанська чоловік із ножем травмував 9 осіб

Про це сповістила пресслужба Офісу генпрокурора, а ГУНП в Житомирській області опублікувало фото розшукуваного зловмисника.

За даними слідства, подія трапилася в нічний час: між раніше судимим 40-річним місцевим жителем та відвідувачем кафе виник конфлікт, причини та обставини якого встановлюються.

“Чоловіки вийшли із приміщення кафе, де нападник завдав ножового поранення потерпілому. Надалі громадянин поранив ножем ще 8 осіб, які намагалися його заспокоїти. Після скоєного нападник втік із місця події на автомобілі”, – йдеться в повідомленні.

Усіх потерпілих – 9 осіб віком 22-29 років, серед яких і дівчина – було доставлено до лікарні для надання медичної допомоги. Відомо, що 29-річний чоловік від одержаних ножових поранень помер у медзакладі. Стан ще двох пацієнтів лікарі оцінюють як тяжкий, але стабільний.

У поліції Житомирщини додали, що на території області введено спеціальні заходи для встановлення місця перебування підозрюваного. Правоохоронці оприлюднили його фото. Про чоловіка відомо, що раніше він уже притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення тяжких тілесних ушкоджень та вимагання.

Один із потерпілих від отриманих травм помер у лікарні

“Поліція звертається до всіх небайдужих громадян: у разі наявності інформації про місце перебування чоловіка, зображеного на фото, негайно телефонуйте на 102. Окрім того, пам’ятайте, що він може бути вкрай небезпечним, а тому будь-який контакт із ним може мати негативні наслідки”, – додали в пресслужбі ГУНП у Житомирській області.

За вказаним фактом внесено дані до ЄРСР за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) та ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Читайте також  “Виставляють величезні борги і перекривають труби”: Українцям перерахували платіжки за газ. Що відбувається?

Підозрюваний у злочині, якого розшукує поліція

Нині проводяться слідчі (розшукові) дії щодо встановлення обставин скоєного злочину, вживаються заходи для встановлення місця перебування зловмисника, готується повідомлення про підозру.

В Офісі генпрокурора додали, що досудове розслідування у кримінальному провадженні проводить Хорошівське відділення поліції Коростишівського ВП ГУ Нацполіції в області. Також воно перебуває на контролі керівництва прокуратури Житомирської області.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.