Жінка, яку у Калуші пограбувало троє чоловіків, потрапила до лікарні із травмою голови

Як писали раніше, восьмого червня у Калуші до 43-річної жінки підбігли троє невідомих чоловіків та вирвали з рук сумку, в якій знаходились документи, мобільний телефон та банківські карти.
Уже через декілька годин трьох злочинців, мешканців Калуша віком 16-ти, 19-ти років та 21-го року, затримали поліцейські.

У коментарі “Вікнам” пресслужба поліції Івано-Франківщини повідомила, що вагітна жінка, яку пограбували, зараз перебуває на лікуванні в Калуській ЦРЛ із діагнозом закрита черепно-мозкова травма. На даний час калушанка почуває себе нормально. Поліцейським жінка розповіла, що грабіжники, вириваючи сумку, штовхнули її, вона впала й вдарилась. Потерпіла припускає, що, можливо, був ще і удар ззаду. Чи били грабіжники жінку, з’ясовує поліція.

Поліцейські встановлюють всі обставини злочину, триває досудове розслідування. Наразі вирішується питання щодо оголошення їм про підозру за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.