У Калуші затримали трьох юнаків, які на вулиці пограбували жінку. ФОТО

Поліцейські Калущини оперативно затримали трьох грабіжників, серед яких- один неповнолітній.

Правоохоронці оперативно затримали зловмисників, які посеред білого дня пограбували прикарпатку. За фактом грабежу відкрито кримінальне провадження і з’ясовуються всі обставини події, що мала місце у Калуші.
Правоохоронці «за гарячими слідами» розшукали і затримали підозрюваних у скоєнні злочину.

8 червня близько 15 години надійшло повідомлення до поліції від 43-річної калушанки. Вона повідомила, що повертаючись додому на одній із вулиць Калуша до неї підбігли твоє невідомих чоловіків та вирвали з рук сумку, в якій знаходились документи, мобільний телефон та банківські карти. Після чого, втекли з місця події.

Завдяки злагодженим діям калуських правоохоронців уже через декілька годин осіб причетних до грабежу розшукано та затримано.
Йдеться про трьох мешканців Калуша, віком 16-ти, 19-ти років та 21-го року. Під час поверхневого огляду в одного із правопорушників виявлено викрадений мобільний пристрій. Також, правоохоронці вилучили сумку, яку зловмисники викинули, втікаючи.

Наразі вирішується питання щодо оголошення їм про підозру за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.
Триває досудове розслідування.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.