Марцінків проінспектував Німецьке озеро (ФОТО)

Міський голова Руслан Марцінків провів традиційну “Чорну п’ятницю” – перевірив благоустрій на Німецькому озері.

Мер разом з комунальниками на велосипедах інспектували мікрорайон Пасічна. Перевірили велосипедну і тротуарну доріжки, сквер «Первоцвіт», а також Німецьке озеро, інформує “Галка” з посиланням на сайт мера.

«Побачили, що деякі дерева у сквері потрібно поміняти, подивилися де є сміття, щоб прибрати. У мене є план щодо благоустрою цього озера, показав його міському голові і той йому дуже сподобався. А саме, йдеться про встановлення гойдалок і облаштування території навколо озера, щоб там можна було комфортно відпочивати», – розповідає депутат міської ради від мікрорайону Роман Харук.

За словами депутата, місцеві мешканці підтримують ідею, що навколо озера має бути повністю пішохідна зона і велодоріжки.

Як зазначив директор комунального підприємства «Благоустрій» Михайло Яцків, при інспекції подивилися на новенький установлений пандус, який сполучає Пасічну із дамбою. Та запланували чимало робіт, зокрема, косіння трави та прибирання.

«Оглянули стан велодоріжок, а також сквер та озеро. Ухвалили рішення зробити шматок велодоріжки, і розмітку, щоби всім було зручно. Працюємо! Чорна п’ятниця – за розкладом», – прокоментував Руслан Марцінків.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.