Невже знову? Італію накриває хвиля коронавірусу

У той час, як деякі держави світу продовжують послаблювати умови карантину та навіть планують відкривати туристичний сезон, в Італії фіксують «новий пік» захворюваності на COVID-19. Про це повідомляє агенція ANSA, пише ukrinform.ua

“Кількість людей, заражених коронавірусною хворобою в Італії, знову зростає: загалом зафіксовано 233 555 випадків, приріст протягом останньої доби – 318 випадків. Протягом минулої доби було зафіксовано 178 випадків”, – йдеться у повідомленні.

У 8 регіонах Італії протягом останньої доби не зафіксували нових випадків захворювання, до них належать: Апулія, Трентіно-Альто-Адідже, Умбрія, Сардинія, Валле-д’Аоста, Калабрія, Молізе та Базиліката.

Протягом останніх 24 годин в Італії було зафіксовано 55 летальних випадків унаслідок пандемії коронавірусу. Загальна кількість летальних випадків в країні, спричинених пандемією зросла до 33 530.

Як повідомлялося, 4 травня в Італії почали послаблювати обмежувальні заходи, які були запроваджені майже на два місяці для боротьби з коронавірусом.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.