Від Підлісся до Єзуполя: рятувальники не знайшли прикарпатця, якого шукали три дні

Рятувальники три дні не могли знайти зниклого прикарпатця. Зранку 28-го травня він пішов до лісу поблизу сіл Загвіздя та Підлісся Тисменицького району та не повернувся додому.

Про це повідомляє управління з питань цивільного захисту ОДА, повідомляє Суспільне.

Зниклого шукали у районі річки Бистриця-Солотвинська, адже за повідомленням очевидця, він заходив у неї. Рятувальники обстежили береги та прибережну зону у районі Івано-Франківська, сіл Підлісся, Клузів і Загвіздя Тисменицького району.

29 травня рятувальники оглянули 6 км прибережної зони і 600 м акваторії дна річки, 30 травня – 16 км берега та 37 км водного дзеркала.

Вчора, 31 травня пошукові роботи на річці Бистриця-Солотвинська поновили неподалік села Загвіздя. Всього до цього залучили 18 рятувальників і шість технічних засобів.

Станом на 17-ту годину 31 травня рятувальники та кінологи обстежили 24 км берега та прибережної зони по обидві сторони річки. Також водолази на катамарані та човні оглянули 30 км водного дзеркала від села Підлісся до селища Єзупіль Тисменицького району. Чоловіка не вдалось знайти. Пошукові роботи припинили.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.