Журналісти показали, як впливовий генерал оригінально привласнює державні квартири

Начальник Національної академії сухопутних військ Павло Ткачук в свою декларацію багато років поспіль не вносить нічого. Однак, в реальному житті журналісти викрили численну нерухомість командира та його родини.

724127

Доки десятки тисяч військових роками стоять в черзі за житлом, генералу Ткачуку неймовірно щастить. Свою першу квартиру на себе і родину він отримав ще в 90-х роках. Це чотирикімнатні апартаменти в містечку Ізяслав на Хмельниччині. Однак згодом квадратні метри він переписав на доньку Олену, яка їх продала.

Пізніше військовий переїхав у Тернопіль. Там разом з сім’єю теж оперативно отримав житло. За документами Міністерства оборони Ткачук у Тернополі отримав трикімнатну квартиру. Однак в житті це виявився цілий котедж з окремим входом і підземним паркінгом. Володіє цим маєтком не генерал. Апартаменти на 180 квадратів, які він отримав від держави, Ткачук приватизував і також продав.

Після цього родина Ткачука знову стала в чергу, як безхатченки. Наступну квартиру площею 100 квадратних метрів генерал отримав у Львові, коли очолив Національну академію сухопутних військ України.

Сам генерал, попри численні квартира від держави, оселився в елітному районі під Львовом. Журналістам вдалось зафіксувати, як генерал Ткачук виходить з одного із елітних маєтків та сідає в автомобіль. Водій-військовослужбовця ледь не збив з ніг оператора при спробі поспілкуватися з командиром. Офіційно маєток зареєстровано на сторонню людину.

Під маєтком журналісти зафіксували автомобіль, на якому у вільний від служби час пересувається Павло Ткачук. Це Lexus вартістю понад 1 мільйон гривень. Цікаво, що зареєстровано авто на 88-річну жінку, яка є тещею генерала.

Протягом місяця журналісти намагалися поспілкуватися з генералом щодо походження статків його родини та незадекларованого майна, однак Павло Ткачук незручних питань уникає.

Читайте також  В Україну увірвуться відразу два циклони

В письмовій відповіді на запит Ткачук зазначив, що інформація про його місце проживання, майнові права та родинні зв’язки є конфіденційною.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.