«Слуги народу» планують узаконити подвійне громадянство ОРДЛО та покарання військових за «агресивну війну»

Народна депутатка від партії «Європейська Солідарність» Вікторія Сюмар заявила, що вже у вівторок депутати можуть прийняти закон про громадянство, яким планують узаконить паспорти, видані в ОРДЛО.

Про це нардепка написала на своїй сторінці в Фейсбук.

За її словами, у разі прийняття законопроєкту на виборах можна буде голосувати навіть з російськими паспортами. Із ними можна буде пройти й до Верховної Ради України.

«Турборежим» в гірших проявах повертається. Вже у вівторок в порядку денному: законопроєкт про громадянство, який фактично узаконює подвійне громадянство (2590). У тому числі і російські паспорти, видані в ОРДЛО… (тобто, дає можливість всім з російськими паспортами голосувати на виборах в Україні і навіть обиратися до Верховної Ради)», – повідомила нардеп.

Вона підкреслила, що в порядку денному також є законопроєкт, який передбачає нову статтю Кримінального кодексу – покарання військових керівників, в разі, якщо їхні підлеглі «ведуть агресивну війну».

«Такий собі черговий крок в стилі «треба просто перестати стріляти», правда тільки з нашої, української сторони. Уявити скільки життів може коштувати цей закон поки важко», – пише вона.

Крім того, «Слуги народу» хочуть на законодавчому рівні взяти під контроль комісію з відбору директора ДБР.

«Турборежим» в найгірших проявах повертається. Вже у вівторок в порядку денному:- законопроект про громадянство, який…

Gepostet von Вікторія Сюмар am Sonntag, 17. Mai 2020

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.