В кареті перекинутої “швидкої” перебували мама з малою дитиною: подробиці масштабної ДТП в Івано-Франківську (відео)

Водій служби доставки не пропустив карету екстреної допомоги на перехресті Коновальця – Сахарова – і та після зіткнення перекинулась.

Наразі транспортний рух ускладнено. Вулиця Сахарова перевантажена: затор тягнеться від перинатального центру до Інституту мистецтв ПНУ. Серйозно загружена і вулиця Коновальця – одна з найжвавіших магістралей Івано-Франківська.

Водій служби доставки “Лейбова гора” над’їхав з вулиці Сахарова з боку “Олімпу” і не пропустив швидку на перехресті Коновальця – Сахарова.

Очевидці розповіли деталі аварії.

“Швидка їхала з центру по Коновальця з сиренами та мигалками. Я на зелене з Сахарова повертав направо на вулицю Коновальця. Але побачив швидку і вирішив зупинитись, щоб пропустити. З того боку також всі, хто мав повертати наліво – зупинилася. А той водій промчав прямо на великій швидкості – і врізався в швидку. Я думав, що швидка перекинеться на мою “дев’ятку”. Але її пронесло ще кілька метрів, вона вдалися в бордюр і перекинулась”, – розповідає пан Микола – один з водіїв, який став свідком ДТП.

В кареті швидкої окрім водія та двох медиків перебували пацієнти – жінка з малою дитиною. Їх оперативно забрала інша швидка, яка одразу над’їхала.

“Водій спочатку навіть не дихав, так налякався. Але всі живі”, – розповідає свідок.

На місці працюють парамедики та рятувальники. Пацієнтів з перекинутої карети швидкої та інших учасників аварії госпіталізували.

“Швидка їхала за правилами, з сиренами і мигалками. А потім був раптовий удар боковий ззаду. Ми їхали з Загвіздя в ОДКЛ”, – розповідає водій автомобіля станції швидкої допомоги.

Молодий чоловік в чорній масці – водій служби доставки Лейбової гори суттєво не постраждав. Він не був госпіталізований і на місці події надав свідчення поліції. Розповів, що рухався чітко на зелене світло світлофора.

Читайте також  За субсидію – маму випишу, дитину в гуртожиток, чоловіка – до мами. Як франківці дурять державу

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.