Правозахисники перевірили, в яких умовах перебувають немовлята від сурогатних матерів

51 дитина, народжена сурогатними мамами, перебуває у готелі.

Скандал з малюками, яких народили сурогатні матері. 51 дитина нині перебуває в одному зі столичних готелів. Але щойно відкриють кордони -їх можуть вивезти за межі України. Нині у ситуацію втрутилися захисники прав людини та поліція.

Кількадесят немовлят в одній кімнаті аж заходяться від плачу. В соціальних мережах опублікували відео, яке викликало неймовірне обурення. Про це повідомила омбудсмен Людмила Денісова. Каже, столична клініка, де і народилися діти, сама виклала у інтернеті ролик-рекламу.

51 дитина, народжена сурогатними мамами, перебуває у цьому готелі. Захисники прав людей сюди навідалися з перевіркою. 16 дітей у київському готелі перебувають з батьками-іноземцями. За іншими малюками доглядають нянечки.

Норвежець прилетів в Україну за одним з немовлят. Десять років його дружина намагалася завагітніти. Коли втратили надію, в Інтернеті знайшли українську клініку.

Альберт Точиловський пояснює, що це відео було посланням до батьків. Їх не можуть вивезти за кордон, бо повітряний простір на карантині закритий.

Напередодні повідомлялося, що Денісова заявила, що сурогатне материнство в Україні – це

Діти на продаж: у готелі Києва утримують 46 дітей від сурогатних матерів, яких не можуть віддати іноземцям
проблема, яка потребує комплексного та негайного реагування. Надання таких послуг іноземним громадянам може призвести передусім до порушення прав дітей та до ситуації, у якій Україна не здатна захистити своїх громадян.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.