На території України до роботи повернулися 555 ринків

Протягом двох днів кількість базарів, що працюють, зросла у понад два рази.

Станом на середу, 6 травня, в Україні знову повернулися до роботи вже 555 агропродовольчих ринків. Про це мовиться у звіті на офіційному сайті Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Станом на 4 травня здійснювало свою діяльність лише 214 ринків. А наступного дня, 5 травня, ця кількість уже становила 496. На цих ринках упродовж усього часу роботи були постійно присутні відповідальні фахівці Держпродспоживслужби.

Уточнюється, що 34 агропродовольчих ринки самостійно припинили свою діяльність через неналежну підготовку до роботи в умовах оголошеного карантину. Зокрема, 29 таких – було в Києві, ще по два – у Дніпропетровській та Харківській областях, один – у Запорізькій.

А ще чотири ринки було закрито за рішенням органів місцевої влади.

Також там уточнили, що протягом 1-6 травня за результатами нагляду за порушенням протиепідемічних вимог, встановлених головним санлікарем, фахівці Держпродспоживслужби видали 370 приписів (розпоряджень, пропозицій), склали 33 протоколи, у 181 випадку інформували органи місцевої влади, у 182 випадках – органи Національної поліції.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.