Дядько пив, бив і чіплявся: чи мати вбила доньку на Харківщині, яку вона так любила? Несподівані подробиці.(ФОТО)

Несподівані подробиці від друга сім’ї.

Близький друг сім’ї жительки Харківської області Тетяни П’янової, яка, ймовірно, відрізала голову своїй 13-річній доньці Христині, розповів, що стосунки між матір’ю і дитиною були гарні.

Про це повідомляє OBOZREVATEL

За словами цього чоловіка, Тетяна нібито обожнювала свою дочку: на всі свята вони разом кудись їздили, часто одне одному готували, вона відвідувала всі шкільні збори і завжди «переживала за те, щоб Христина не гуляла допізна», пише «Типичный Харьков».

Чоловік, який побажав залишитися анонімом, розповів, що загибла Христина – це дочка Тетяни від першого шлюбу.

Після розлучення, Тетяна з дитиною переїхали в Подвірки, де вони жили з батьком і братом Тетяни – Антоном. Після смерті батька, Тетяна та її брат поділили будинок навпіл і продовжували жити разом.

За його словами, Тетяна не була в запоях, а випити могла «максимум на свята». До наркоманів і наркотиків ставлення у неї «зневажливе».

Натомість дядько Христини Антон навпаки – багато пив, виносив із дому каструлі і сковорідки, щоб здати їх на металобрухт.

До нього нібито постійно ходили його друзі для спільних пиятик. Антон, за словами друга сім’ї, крав консервацію у сусідів, між ним і Тетяною часто були скандали.

Більше того, як розповів друг сім’ї, Антон чіплявся до маленької Христини, постійно «кликав полежати разом і міг вщипнути за попу».

Також, за його словами, Антон неодноразово бив Тетяну, вона викликала поліцію, але реакції від правоохоронних органів не було.

«У полиции Татьяна не раз спрашивала — вы примете заявление только когда он кого-то из нашей семьи убьёт?», – це пряма мова, як її наводить «Типичный Харьков»

Читайте також  За вбивство собаки прикарпатець може сісти до в'язниці на три роки (ФОТО)

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.