“Полиці супермаркетів заповнювались фруктами та ягодами, а моя дитина відмовлялась від усього навідріз”

Прикарпатка, яка творить смачну й корисну їжу, розповідає про свій досвід роботи вдома, сім’ю, успіхи й невдачі.  Знайомтесь – Мар’яна Михайлюк. 

Моя сім’я – це чоловік та трійко синів. На даний час проживаємо в чудовому місті Калуш. Навчалась я у “Калуському училищі культури та мистецтв” на спеціальності “бібліотекар-бібліограф”. А після народження старших синів отримала диплом “Менеджера зовнішньо-економічної діяльності” в ІФІМ ТНЕУ.

Готувати пастилу почала рік тому для своєї сім”ї. Підштовхнув мене до цього найменший синочок. Коли полиці супермаркетів та ринки заповнювались різноманіттям фруктів та ягід, моя дитина відмовлялась від усього навідріз. Так у нашому житті і з”явилась пастила.

Перші рецепти та процес приготування підгледіла на просторах інтернету. А далі інгредієнти та їх співвідношення обираю на свій смак. Загалом така справа є не важкою і цікавою. Складніше, мабуть,  це знайти якісну продукцію,  доставити до дому.  Місце креативності завжди є у моєму житті, тож і тут без неї не обійшлось. Я таки навчилась робити букети з пастили!!!

Клієнтів у мене є достатньо, адже така смакота – це можливість зручно перекусити, наситити організм вітамінами… А для найменшеньких – ще й унікальна “чухалка” під час прорізування зубчиків.

 

Приготування пастили (починаючи від обробки інгредієнтів, і закінчуючи готовим продуктом) займає мінімум 15 годин. Але, оскільки моя декретна відпустка затягнулась, часу у мене вдосталь.

На родину часу вистачає. Мої рідні мене підтримують і допомагають. Чоловік та старший син носять важкі сумки з яблуками. Середущий – допомагає з реалізацією, а найменший – справжній дегустатор.

Вартість пастили:  70 грн за 100 грамів.

Дізнатись більше про продукт, переглянути асортимент,  зробити замовлення можна у ФЕЙСБУК – Михайлюк Маряна, ІНСТАГРАМ -marjanamikhailyuk та за номером 0673435006.

Читайте також  На ліквідацію наслідків стихії на Калущині 100 млн гривень може й не вистачити

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: