Учитель прочитав реп, аби представитися школярам

В американських школах навчальний рік починається з середини серпня. Новий молодий учитель початкових класів вирішив представитися учням досить оригінальним способом – він склав реп-композицію і зняв відеокліп.

720637_w_300

На своєму сайті Дуейн Рід замість банального “Ласкаво просимо в клас!” вирішив розворушити учнів і відправив їм свою пісню. Також він зазначив, що саме завдяки пісні діти і батьки зможуть зрозуміти, з яким учителем їм належить працювати.

“Привіт! Я ваш новий учитель. Моє ім’я – містер Рід, і я радий з вами познайомитися. Я з Чикаго, люблю піцу. Я вдягаю костюм, щоб справляти враження, але насправді я обожнюю кросівки” – такі слова зі своєї композиції читає Дуейн Рід.

У відеоролику можна побачити, як молодий учитель танцює, співає в класі, шкільному холі, постійно змінює вбрання, переодягаючись то в спортивний костюм, то приміряє на себе образ Альберта Ейнштейна.

Дуейн Рід відзначив, що пісня і відео говорять про те, що незважаючи на напружену роботу, навчання і школа можуть приносити задоволення.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.