У Ямницькій ОТГ зафіксовано 6 хворих на коронавірус

Станом на 12:00 год. 26 квітня на території Ямницької ОТГ зафіксовано 6 підтверджених ПЛР-дослідженням випадків коронавірусної інфекції.

З них – 4 у с. Ямниця, 1 у с. Сілець, 1 у с. Павлівка та 10 підозр на COVID-19 загалом по населених пунктах громади, йдеться на сайті Ямницької ОТГ.

Працівниками медичних установ Ямницької ОТГ проводиться тестування системами з експрес-діагностики для виявлення антитіл до коронавірусу пацієнтам з важким перебігом гострого респіраторного захворювання. Підозрами вважаються випадки, де у пацієнтів було взято мазок на ПЛР-дослідження і подано його на аналіз. Тобто, показник підозр відображає кількість зразків, взятих на ПЛР у роботі. Якщо у результаті аналізу ПЛР показник виявився від’ємним, то підозра анульовується.

За даними Центру громадського здоров’я, станом на 9:00 год. 26 квітня 2020 р. в Україні 8617 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 209 летальних, 840 пацієнтів одужали. За добу було зафіксовано 492 нових випадки. В Івано-Франківській області всього зафіксовано 731 лабораторно підтверджений випадок COVID-19, у Тисменицькому районі – 51 випадок.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.