Ще двоє прикарпатців померли від Covid-19

Як повідомила під час щоденного брифінгу перша заступниця голови ОДА Марія Савка, ситуація в області з ковід-19 залишається складною.
За добу лабораторії перевірили 165 зразків аналізів. З них 128 вперше і 37 повторні. Підтверджено 40 нових випадків. Також підтверджені 6 нових випадків серед медиків, тож зараз в області 141 медпрацівник має коронавірус.

“Найбільше підтверджених випадків з коронавірусом зареєстровано в Івано-Франківську – 165, Калуському районі – 103, Надвірнянському – 99, Тисменецькому – 50, Рожнятівському – 38, Тлумацькому і Галицькому районах по 34 випадки. За добу госпіталізовано 63 особи, в тому числі 2 дітей. У відділеннях інтенстивної терапії перебуває 45 осіб”, – прозвітувала чиновниця.

Також заступниця голови ОДА повідомила про два нові летальні випадки.

“На жаль маємо два лабораторно підтверджені летальні випадки. Один з них – 83-річний мешканець Івано-Франківська, який помер у Центральній міській клінічній лікарні. А також – 77-річний мешканець Тлумацього району, який теж помер у цій лікарні. Загалом маємо 45 летальних випадків від Covid-19. З них 19 жінок і 26 чоловіків. Середній вік померлих – 63 роки”, – повідомила Савка.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.