В Франківську затримали ромів, що прикидалися медиками і грабували людей

Зловмисники відшукували самотніх людей, називались медпрацівниками і під приводом надання допомоги проникали до помешкань та викрадали гроші й золото.


До Івано-Франківського відділу поліції надійшло кілька звернень від мешканців міста про те, що особи ромської національності обманули та обікрали їх, інформує “Галка” з посиланням на поліцію Івано-Франківської області.

Як з’ясували правоохоронці, зловмисники відшукували самотніх людей похилого віку та, представляючись соцпрацівниками або медпрацівниками, під приводом надання допомоги проникали до помешкань пенсіонерів та скоювали крадіжки грошових коштів і золотих виробів.

Сьогодні, 10 квітня, працівники поліції затримали підозрюваних по «гарячих слідах» після вчинення чергової крадіжки в місті Івано-Франківську. Зловмисниками виявились мешканці Закарпатської області віком 30, 39 та 54 років. Дані громадяни підозрюються у скоєнні інших крадіжок на території Івано-Франківської та сусідніх областей. Правоохоронці вилучили крадені грошові кошти.

На даний час розпочато кримінальне провадження за ст. ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.