Франківці не розуміють навіщо сортувати сміття, якщо машини зсипають все докупи

Оскільки місця на сміттєзвалищі у Рибному залишилось на кілька років, франківців закликають сортувати сміття, навіть спеціальні контейнери поставили.
14192795_10210787488549268_8532754018406934350_n

Проте, як виявляється всі зусилля людей з сортування сміття йдуть намарне, адже в сміттєзбиральні машини все зсипають докупи. Про це в мережі Фейсбук написала франківчанка Ірина Бойчук-Ставична.

“Вчора ввечері по вулиці Івана Павла ІІ 18 спостерігала таку картину: під’їхала сміттєзбиральна машина. Спочатку працівники забрали бак сміття з пластиковими банками, а згодом і все інше сміття. Питання: навіщо сортувати сміття якщо всеодно потім воно перемішується ?“, – запитує жінка.

Це питання хвилює і користувача під ніком Punk Panko.

“Бачив трохи іншу картину по адресі вул Слави Стецько: з баку для сухих відходів відібрали тільки пластик а решту – бляшанки , папір і тд поперекидували в звичайні контейнери. Звідси і питання – це так і має бути ? тобто по факту сортуєтсья тільки пластик, а решта в цілях навчання?“, – запитує користувач.

В коментарях франківці обурюються для чого клеїти наліпки про сортування сміття, якщо потім все одно воно потрапляє разом в сміттєзбиральну машину.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.