Підтвердився у день смерті: коронавірус забрав життя матері 3 дітей, захворіла уся сім’я

Підтвердився у день смерті: коронавірус забрав життя матері 3 дітей, захворіла уся сім’я

У Почаєві, що на Тернопільщині, 43-річна Наталія Шилінська за чотири дні до Пасхи потрапила до місцевої лікарні з двосторонньою пневмонію. У неї одразу запідозрили COVID-19, та результат підтвердився у день смерті.

Як повідомляє “Медіатор”, після трагічної звістки жителі Почаєва засумнівалися у приписах медиків, які написали, що у жінки було хворе серце.

У свою чергу середуща дочка Інна підтвердила, що у мами боліло серце.

Час від часу жінка підліковувалася. Але, що тепер скажеш – COVID-19 підтвердили в усієї сім’ї. Хворий чоловік померлої і дві старших дочки. Під сумнівом лише наймолодша, їй тест робитимуть повторно.

“Ніхто не сподівався, що усе так закінчиться. Ми говорили з нею до останнього, вона жалілася, що їй важко дихати. Без мами зараз важко. Ми її навіть не хоронили, лише тато з двома чоловіками, які копали яму”, – розповідає Інна.

Зараз уся сім’я на самоізоляції. Продукти приносять родичі і залишають. Недугу, кажуть, переносять легко. Температури ні в кого не має. Кашляє лише найстарша Люда. Вдома дезінфікують усе самотужки.

Де могла підхопити коронавірус померла, рідні не знають.

“Мама переважно була вдома, виходила лише в магазин, ні з ким підозрілим не контактувала. Напередодні ходила з старшою сестрою Людою на кладовище прибирати, але там нікого не було. До церкви також не ходила ні вона, ні ми”, – зазначає донька.

А розпочалося усе таки з кашлю, каже Інна. Згодом з’явилася температура 38,4, її збивали до 37,7. Так жінка лікувалася вдома три дні.

В середу пішла поратися на город, де їй раптово стало погано. Рідні викликали швидку і відвезли до Почаївської лікарні. Ще чотири дні лікувалася там, допоки їй стан на Великдень сильно погіршився.

Читайте також  Зеленський: страшилки про 400 тисяч хворих коронавірусом в Україні – брехня

Тоді й підтвердили коронавірус і вже з таким діагнозом доправили до Тернопільської лікарні швидкої допомоги. Дорогою, розповідає дочка, мама ще сварилася з татом, чому їде з нею в одній лише масці.

У лікарні просила підключити до кисневого апарату, бо самостійно дихати не могла. Та в Тернополі за три години, після приїзду, її не стало…

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.