У Івано-Франківську проведуть дистанційний конкурс з української мови для старшокласників

Проведення різноманітних конкурсів, наукових, творчих та спортивних, основним призом в яких є змога отримати грант на безкоштовне навчання в університеті, уже стало доброю традицією Університету Короля Данила. Через запровадження карантинних обмежень, було вирішено запланований конкурс з української мови для учнів 9-11 класів Фонду отця Івана Луцького провести дистанційно.

За підсумками конкурсу переможці отримають гранти на навчання в УКД, грошову винагороду та цінні подарунки від університету. Такі конкурси дозволяють виявити та підтримати обдаровану учнівську молодь, створити умови для її творчого зростання, розвитку і реалізації здібностей талановитих учнів, а також надати їм допомогу у виборі професії.

Конкурс за напрямом “Українська мова” буде відбуватися у два етапи:

1 етап – написання есе за відповідними вимогами, які вказані нижче (виконані роботи потрібно надсилати на електронну пошту [email protected] до 26 квітня);
2 етап – тестування в онлайн-режимі 28 квітня (деталі будуть додатково надіслані кожному зареєстрованому учаснику).
Після завершення терміну реєстрації (19 квітня) координатори будуть особисто зв’язуватися з кожним учасником чи учасницею, які зареєструвалися для участі в конкурсі, та доводити до відома усі необхідні деталі.
До початку карантину Університет Короля Данила провів конкурси з наступних напрямів: право, математика, історія України.

Призовий фонд конкурсу за напрямом «Українська мова»:

– кожен учасник стане власником цінних подарунків від організатора та партнерів;
– 3 місце – частковий грант на навчання (оплата 30% вартості навчання в УКД) та грошовий приз – 500 грн. та цінні подарунки від організатора та партнерів;
– 2 місце – частковий грант на навчання (оплата 50% вартості навчання в УКД) та грошовий приз – 1000 грн. та цінні подарунки від організатора та партнерів;
– 1 місце – грант на навчання (оплата 100% вартості навчання в УКД) та грошовий приз – 1500 грн. та цінні подарунки від організатора та партнерів.

Читайте також  Математика вперше стане обов’язковою для випускників шкіл, щоб отримати атестат

Щоб стати учасником конкурсу, необхідно подати заявку встановленого зразка до 19 квітня 2020 року на адресу: [email protected] або [email protected] з поміткою «На конкурс_Українська мова» та здійснити реєстрацію:https://forms.gle/7bbZme8XNah3z4AKA.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.