Дівчата-волонтери днями та ночами шиють захисні костюми, маски для калуських медиків. Потрібна тканина

В Калуші на коронавірус захворіли уже більше 20 медиків. 

Covid-19 підтвердили у 4 лікарів і 10 медсестер калуського пологового будинку. Коронавірусна інфекція лабораторно підтверджена вже у 23-ох працівників медичних закладів Калущини. Серед хворих 8 лікарів (4 з ЦРЛ і по 2 з райлікарні і міської поліклініки), 6 медсестер (4 з ЦРЛ і 2 з райлікарні), 8 молодших медичних сестер (6 з ЦРЛ, 1 з міської поліклініки і 1 з обласної клінічної інфекційної лікарні, але проживає на Калущині). Окрім того, коронавірус підтвердився і в медреєстратора райлікарні. Це тільки початок.
Відсутність засобів захисту – одна з основних причин такої сумної статистики.  Багато медсестер звільнилось. Ще трішки і не буде кому лікувати нас, калушани.

Дівчата-волонтери  днями та ночами шиють захисні костюми та маски, бахіли, шапки, і постійно потребують тканини для пошиття. Хто має можливість купити тканину, будь ласка, зголосіться і перекиньте гроші Світлані Чоловській на картку.


Ось тут можете бачити, які костюми виходять.

 

Відео вам на ніч))

Gepostet von Ollka Kazka am Dienstag, 14. April 2020

Лікарі Калуша з тих коштів, які були в наявності, будуть забезпечені багаторазовими костюмами, але є ще незабезпечений молодший медичний персонал.
Кожна гривня важлива.

Фото: Ollka Kazka

Починається останній тиждень перед Великоднем – час, коли ми всі готуємося до вшанування дня великої любові та пожертви заради людей.

Цьогорічне святкування затьмарене пандемією і ми маємо проявити цю любов до людей у ще більшому степені – у вигляді реальних дій, а не лише молитв.
Світлана Чоловська і команда невпинно шиють маски, костюми, та інше захисне спорядження для наших медиків. Перейдіть на її сторінку і побачите. Ці люди працюють щодня безкоштовно.

Читайте також  Гайду звільнили з посади начальника Держекоінспекції в Івано-Франківській області
Фото: Ollka Kazka

Тут на відео Світлана каже, що вони готові ще і ще працювати, але не мають матеріалів.

http://spectextile.com.ua/view_clothes/108Хто може замовити тканину, то це тут…Оксворд 110плотність…там залишився червоний…

Gepostet von Світлана Чоловська am Samstag, 11. April 2020

Тканину на багаторазові захисні костюми, про які йдеться у відео, вже викупили. З одного рулона вийде близько 20 костюмів (костюм – комбінезон з капюшоном, шапочка, маска та бахіли). Ще якийсь добрий чоловік чи група людей викупили інший рулон, тож медики Калуша отримають 40 захисних костюмів багаторазового використання – це велика допомога, адже медики зараз під великою загрозою.


Тепер інше завдання – допомогти викупити тканину –
Голд-люкс бязь на маски для АТО, рулон коштує 2500 грн. Медики і військові мають бути зараз під найбільшим захистом.


Хто може і відчуває потребу віддати офіру у страсний тиждень, то просимо допомогти.
Якщо можете викупити увесь рулон, то це чудово – зателефонуйте Світлані за цим номером 0970030911 і вона вам скаже як це зробити.


Якщо можете закиньте хоча б 10-100грн (хто може більше – це прекрасно) на картку приватбанку.

 

Наші волонтери вже сороковий день без зупинки шиють захисні костюми для медиків, але нажаль не мають часу готувати собі їжу!

Якщо є хтось небайдужий, передайте, будь ласка, їжу для волонтерів! Дякую!

Вже тиждень на обід до “штабу” Vintage Plus доставляє дві піци просто за дякую для наших волонтерів….
Дякую вам за турботу Vintage Plus


Приходьте: Б. Хмельницького 18, 5 під’їзд. Телефонуйте: 0970030911 Світлана Чоловська.

Фото: Ollka Kazka

Також, щоб заробити гроші на розкрій та на тканину,  продаються маски. Вартість 25 грн. Звертатись за номером: +380 95 044 9009 Тарас Возняк.

Читайте також  Горіло-палало: на території колишнього заводу ВАТ “Родон” сталася пожежа

Допомогти добрій справі можна, переказавши кошти: Світлана Чоловська 5168755438135713 приватбанк Контакти: 0970030911, 0992988502

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: