Пост матері київського вірусолога розчулив мережу

Мережу розчулив допис матері київського вірусолога Костянтина Залізка, який працює у державній вірусологічній лабораторії, де роблять ПЛР-тести на коронавірус COVID-19.

Про сина киянка Валентина Залізко написала на своїй сторінці у Facebook. Вона звернулась до українців із закликом залишатись вдома та дотримуватися правил карантину.

“Це мій син. Він – не лікар. Він – вірусолог, який працює у державній вірусологічній лабораторії, де роблять ПЛР-тести на COVID-19. Вже кілька тижнів він працює по 12-14 годин на добу, без вихідних, щоб швидко визначити, чи є в організмі людини коронавірус, чи – ні. Цих результатів чекають лікарі”, – підкреслила киянка.

“Статистку, яку кожен день нам доносять з брифінгів наші чиновники, ми дізнаємося завдяки таким людям. Про них не пишуть в соцмережах, але ми повинні їм також бути вдячними за їх працю, як і нашим лікарям. Дякую тобі, рідненький”, – зворушливо написала вона.

За дві доби допис назбирав понад 14 тисяч лайків, майже 4 тисячі коментарів та трохи більше 4 тисяч репостів. Користувачі почали масово дякувати вірусологу.

“Дякуємо!!!”, “Хай береже Бог вашого сина!!! Всіх земних благ йому!!!”, “Дякуємо!!! Здоров’я міцного!!!”, “Нехай Ангел Хранитель оберігає його! Здоров’я”, “Дякую!!! Міцного вам здоров’я, витримки та оптимізму! Нехай Бог оберігає вашого синочка і всю вашу родину”, – написали вони.

Валентина Залізко

Це мій син. Він – не лікар. Він – вірусолог, який працює в державній вірусологічній лабораторії, де роблять ПЛР-тести на COVID-19. Вже кілька тижнів він працює по 12-14 годин на добу, без вихідних, щоб швидко визначити, чи є в організмі людини коронавірус чи – ні. Цих результатів чекають лікарі.
Статистку, яку кожен день нам доносять з брифінгів наші чиновники, ми дізнаємося завдяки таким людям. Про них не пишуть в соцмережах, але ми повинні їм також бути вдячними за їх працю, як і нашим лікарям. Дякую тобі, рідненький.

Читайте також  "Тут я почуваюся вдома": мережа закипіла через новий пост Ані Лорак (фото)

Українці, залишаймося вдома. Дотримуємось карантину, аби швидше позбавити наше суспільство, нашу державу цієї зарази. Щоб всі ми могли швидше повернутися до нашого звичайного життя: працювати, подорожувати, ходити у кіно, театри та музеї, ходити в гості до друзів та гуляти у парках.
Здоров´я всім нам!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.