Винуватець ДТП у Чукалівці, в якій травмовано п’ятьох осіб, був нетверезим

У поліції з’ясували: водій мікроавтобуса, який спричинив потрійне ДТП у Чукалівці, був за кермом нетверезим. Четверо жінок, які їхали на заробітки до Італії, опинилися у лікарні.

chukalivka-dtp2

Як повідомлялося, 26 серпня на автодорозі Стрий-Чернівці  у селі Чукалівка трапилася ДТП, у якій травмувалося чотири пасажирки мікроавтобуса з Чернівецької області.

У прес-службі обласної поліції інформують: в ході проведення слідчих заходів встановлено, що автомобіль Мерседес Спрінтер, під керуванням 36-річного водія, рухаючись до Коломиї, не врахував дорожню обстановку, не вибрав безпечної швидкості руху та порушив дистанційну відстань між транспортними засобами і допустив зіткнення із легковиком марки «ВАЗ-21063», який їхав попереду в попутньому з ним напрямку під керуванням 26-річного жителя Яремче.

Внаслідок зіткнення із «Жигулями» (в яких є  газова установка, що від удару могло призвести до вибуху), мікроавтобус відкинуло на смугу зустрічного руху, якою в цей час рухався Мерседес Спрінтер, під керуванням 50-річного водія, жителя Чернівецької області, який рухався в напрямку Стрия.

В результаті бокового зіткнення обидва мікроавтобуси перекинулися, що призвело до травмування чотирьох пасажирок, жительок Чернівецькї області, які їхали на заробітки в Італію.

Ще одна пасажирка, після надання їй першої медичної допомоги від госпіталізації відмовилася.

Одна із травмованих жінок одержала тяжкі тілесні ушкодження у вигляді політравми, інші три потерпілі одержали закриті черепно-мозкові травми, переломи та вивихи плечових кісток.Усі перебувають на лікуванні в обласній клінічній лікарні.

«За висновком проведеного медосвідчення водій автомобіля Мерседес Спрінтер, житель одного із сіл Тисменицького району, перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння», – зазначив начальник відділу розслідування ДТП СУ ГУНП в області підполковник поліції Віталій Івонюк.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками вчиненого кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Проводяться слідчі дії.

Читайте також  На Франківщині сталася ДТП за участі маршрутки Калуш — Івано-Франківськ: є жертви. ОНОВЛЕНО

chukalivka-dtp3

chukalivka-dtp-4

chukalivka-dtp5

PM471image001

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.