Прикарпатець заліз в магазин і викрав гаджетів на 131 тисячу гривень

В ході проведених оперативно-розшукових заходів, працівники слідства одержали обгрунтовані докази підозрювати у вчиненні крадіжки електронних гаджетів з магазину «Мобіком», що в Рожнятові, жителя Калуша.
13994 (21)

Як з’ясували, 30-річний житель м. Калуш наприкінці минулого місяця вчинив крадіжку із місцевого спеціалізованого магазину електронної техніки. Зловмисник проник до приміщення, пошкодивши серцевину замка вхідних дверей крамниці, звідки викрав мобільні телефони, карти поповнення рахунку, ноутбуки та планшети, канцелярське приладдя на загальну суму 131 000 гривень. Крім того, в ході кримінального провадження про вказану крадіжку, правоохоронці встановили причетність зловмисника до ще однієї.

З’ясовано, що лиходій таким же способом: шляхом пошкодження замка дверей, проник до приміщення майстерні-магазину ремонту мобільних телефонів, що в смт. Рожнятів, звідки викрав ноутбуки, інструменти для ремонту електронної техніки, мобільні телефони, тощо. Сума завданих ним матеріальних збитків становить близько 34 400 тисяч гривень.

За вчинені діяння зловмиснику оголошено про підозру в порядку ст.208 КПК України. Судом обрано міру запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Крім того, фігурант кримінального провадження уже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів та пов’язаних з незаконним обігом наркотиків.

Слідчі кваліфікують дії зловмисника за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Інформує сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.