Контактна група заявила про необхідність повного припинення вогню на Донбасі – Оліфер

Вчора, 26 серпня, в Мінську пройшло засідання тристоронньої контактної групи з питань врегулювання ситуації на сході України. Учасники якої заявили про необхідність повного припинення вогню на Донбасі з 1 вересня цього року.

fd4b96d29fd7599fd3e5b5022d867fa11472226408

Про це повідомила у соцмережі прес-секретар екс-президента України Леоніда Кучми Дарка Оліфер. Новину передає «Преса України».

Тристороння контактна група за участю представників «ДНР» і «ЛНР» заявила про необхідність повного безстрокового припинення вогню на Донбасі з 1 вересня поточного року.

«Тристороння контактна група за участю представників ОРДЛО заявила про необхідність повного безстрокового припинення вогню на Донбасі з 1 вересня 2016 року. У цей день почнеться новий навчальний рік. Тільки на підконтрольній Україні частині Донбасу в школи і дитсадки підуть понад 150 тисяч дітей. Ми наполягаємо: усі діти Донецької і Луганської областей, незалежно від місця проживання, мають право на турботу і безпеку», – розповіла Дарка Оліфер.

За словами прес-секретаря, українська сторона наполягала на повному припиненні вогню і закликає представників «ЛДНР» та Російську Федерацію дотримуватися взятих на себе зобов’язань.

Нагадаємо, cлідчий комітет Російської Федерації порушив кримінальну справу проти вищого війського керівництва української армії – Міністра оборони України Степана Полторака та керівника Генерального штабу Віктора Муженка.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.