Четверо дітей, 11 онуків, 12 правнуків і три праправнуки: Від COVID-19 померла жінка, яка пережила “іспанку” 100 років тому

Жінка померла за тиждень до свого 109 дня народження. У не залишилося четверо дітей, 11 онуків, 12 правнуків і три праправнуки.

У Великобританії 108-річна Хільда ​​Черчілль, яка 100 років тому пережила епідемію іспанки, померла від COVID-19. Про це повідомляє The Guardian у понеділок, 30 березня.

Жінка лише вісім днів не дожила до свого 109-річчя. У Британії її вважають найстарішою жертвою коронавірусу. У 1918 році жінка пережила пандемію іспанського грипу.

Хільда ​​Черчилль померла в будинку для літніх людей у Солфорді. Вона померла в суботу, 28 березня, через кілька годин після позитивного результату тесту на коронавірус.

“Коли я востаннє відвідував її, ми говорили про коронавірус і попередив, що деякий час не зможемо бачитися. Вона сказала, що це дуже схоже на іспанський грип, але тоді літаків не було, але вірусу все одно вдалося поширитися всюди”, – розповів онук Хільди Ентоні.

До недавнього часу жінка була в хорошому стані і всього 10 місяців тому переїхала в будинок для літніх людей. У неї залишилося четверо дітей, 11 онуків, 12 правнуків і три праправнуки.

Відзначається, що жінка народилася в 1911 році, за рік до затонулого Титаніка і за три роки до початку Першої світової війни. Коли почалася пандемія іспанського грипу, в результаті якої 500 мільйонів людей у ​​всьому світі заразилися, їй було сім років. Тоді хвороба вбила її молодшу сестру – однорічну Берил Мей. Тоді вся сім’я захворіла “іспанкою”, в тому числі й сама Хільда. Але всім їм вдалося вижити.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.